Verstraete

Verstraete in mould labels is wereldmarktleider in het produceren van hoogwaardig bedrukte etiketten (labels) in kunststof voor in mould labelling (IML). Daar hebben we meer dan 25 jaar ervaring in. Innovatie, kwaliteit en klantenservice, daar gaan we voor. Elke dag opnieuw. Om onze internationale groei verder te ondersteunen, zoeken we meer dan 60 nieuwe teamspelers voor diverse functies. Ontdek alle vacatures via www.DVjobs.be.

Waarom kiezen voor een carrière bij Verstraete in mould labels?

Verstraete in mould labels is een sterk groeibedrijf met een internationaal karakter. 
Bij ons kun je werken voor een wereldspeler in je eigen buurt. Vanuit onze vestigingen in Maldegem en Ursel (Oost-Vlaanderen) produceren we dagelijks meer dan 40 miljoen IML-etiketten voor onze internationale klanten. Meer dan 35% hiervan exporteren we buiten Europa. Dankzij het talent van onze 550 medewerkers groeide onze omzet in 2016 tot 118 miljoen euro. 

We zijn een familiaal bedrijf met focus op correct bestuur. We hebben een familiale, open en spontane bedrijfscultuur die we ondersteunen met een sterk waardenmanagement.

Je komt terecht in een lerende organisatie die investeert in haar medewerkers. Nieuwe medewerkers krijgen een opleidingsplan en begeleiding van een peter of meter. We stimuleren onze medewerkers om hun competenties te versterken via diverse opleidingsmogelijkheden.
 
We geloven in onze medewerkers en hun talenten. We moedigen onze medewerkers aan zich verder te ontplooien en hun talenten te ontdekken en ontwikkelen. Bij ons krijgt je carrière alle kansen.

Verstraete in mould labels beschikt over een hoogtechnologisch productieapparaat. Je krijgt de kans om te werken in een aangename werkomgeving met moderne werkingsmiddelen.

Ontdek alle vacatures en solliciteer meteen online via www.DVjobs.be.

Verstraete | Vacatures in Belgiƫ
Job titel bedrijf locatie taal
Maldegem en Ursel
Verstraete
Maldegem en Ursel
nl