herva

HET BEDRIJF HERVA

Meer dan 50 jaar geleden begon Herva met het beschilderen van muren en borduren van vlaggen. Na al die jaren zijn we uitgegroeid tot een grote speler in het produceren, printen, bedrukken en plaatsen van reclame- en promotiemateriaal in alle mogelijke formaten en afwerkingen. Bij ons val je terug op 50 jaar ervaring en service van het allerhoogste niveau. We zijn trots het jarenlange vertrouwen te genieten van meer dan 100 retailers, brands, en evenementen in gans de Benelux.

OPLOSSING OP MAAT

Voor iedere klant maken wij een oplossing op maat waarbij je kan rekenen op een tijdige en perfecte uitvoering.  Uw persoonlijk contactpersoon verzorgt voor jou het totale traject: vanaf de eerste briefing tot oplevering. Vanuit die visie wil Herva een totaalleverancier van diensten zijn, meer dus dan enkel producten alleen. Wij streven hierbij naar continue verbetering en zoeken innovatieve oplossingen. Dit alles maakt Herva tot een betrouwbare partner van A-Z.

ALLES ONDER 1 DAK

Bij Herva gebeurt alles onder één dak: de unieke combinatie van eigen drukkerij, confectieatelier, metaalatelier en constructiemagazijn garanderen een perfecte uitvoering. Elke klant heeft één commerciële contactpersoon voor het opvragen van alle informatie en het begeleiden van je project op een professionele manier. De eigen plaatsingsdienst en merchandisers maken het verhaal verder compleet.

ONLINE PLATFORM

In één opslag de benodigde informatie terugvinden of simpelweg een bestelling plaatsen? Dit gebeurt via je eigen online platform. Elk filiaal maakt zelf zijn keuze uit de beschikbare promotionele producten ontwikkeld voor jou als klant. Historieken van de orders, bezoeken en vervangingen kan je makkelijk raadplegen, wat het hele proces en planning vlotter zal laten verlopen. Hierdoor bewaart je een compleet overzicht.

EIGEN PLAATSINGSDIENST

Met onze eigen vrachtwagens en professionele hoogtewerkers zijn wij optimaal voorzien om onze opdrachten probleemloos uit te voeren. Een ervaren team met vakkundige plaatsers staat klaar om elke opdracht tot een goed einde te brengen.

herva | Vacatures in Belgiƫ
Job titel bedrijf locatie taal
Olen
herva
Olen
nl