Een goed HR- of personeelsbeleid levert niet alleen tevreden medewerkers op, ook je bedrijf en klanten varen er wel bij. Medewerkers zijn je menselijk kapitaal. Cliché, maar waar.

 

Voor GRAFOC staat HR op 1. Evaluatiegesprekken, mission state opmaken, vacatures uitschrijven of teamcoachings, voor elke fase in je personeelsbeleid hebben we bij GRAFOC de juiste oplossing en nodige expertise in huis. En dit op maat, zowel voor ondernemingen met 1 tot >100 medewerkers.

Onze kennis en ervaring zijn jouw voordeel.  Ontdek hier wat GRAFOC voor jou kan betekenen!

 

1. HR-QuickScan

Met deze korte, gerichte scan krijg je snel een overzicht wat prima loopt in je HR-beleid en waar er aandachtspunten zijn. Bovendien ontvang je een beknopt rapport met tips en voorstellen om tot een beter personeelsbeleid te komen.

 

2. Modulaire HR-trajecten

Je kan beter niet alles in één keer willen aanpakken om tot een beter HR-beleid te komen. De HR-QuickScan vertelt je welke items kunnen verbeterd worden, GRAFOC beschikt over de juiste modules om dit in de praktijk om te zetten op de werkvloer. En dit op maat en grootte van je onderneming en met begeleiding door de GRAFOC-expert, ervaren in de sector.

 

3. In-House HR-professional

Als onderneming hoef je niet altijd àlle HR-kennis in huis te hebben! Hulp nodig om je op weg te helpen of te begeleiden in je personeelsbeleid? Een selectie-interview of aftoetsen van kerncompetenties bij een nieuwe medewerker? Een teamcoaching of conflict op de werkvloer oplossen?

GRAFOC heeft voor jou alle knowhow in huis om je tijdelijk verder te helpen!

 

4. Vacature analyse & advies

Op zoek naar een nieuwe medewerker die past bij de missie, visie en waarden van je bedrijf?

Hoe begin je aan een vacature opstellen? Wil je je vacature laten screenen en analyseren door GRAFOC? Dit kan allemaal via GRAFOC. We beschikken over de nodige kennis om een juiste vacature op te stellen of we screenen en analyseren je vacature en we geven tips en advies om ze nog beter te maken. Zodat je sneller een nieuwe medewerker kan vinden die helemaal bij jouw onderneming past!

 

Vragen of meer info nodig?
www.grafoc.be/werkgever/hr-beleid
david.benoit@grafoc.be | 0472 966 627
jocelyn.desreumaux@grafoc.be | 0473 961 813