Over ons

PrintmediaJobs.be is hét vacatureplatform voor de printmedia en creatieve industrie! Dit initiatief is een intense samenwerking tussen Grafisch Nieuws en GRAFOC om vacatures in de printmediasector ruimer bekend te maken, vraag en aanbod beter op elkaar te laten inspelen en afstemmen, en de respectievelijke knowhow van beide partners te bundelen.

Over Grafisch Nieuws:

Grafisch Nieuws is één van de oudste Belgische vaktijdschriften en het belangrijkste sectorblad voor de grafische industrie in België en Luxemburg. Grafisch Nieuws volgt de technische ontwikkelingen van de grafische productieprocessen op de voet en bericht over de trends in gedrukte communicatie.

3 grote pijlers liggen aan de basis van het succes van Grafisch Nieuws:

Lezerspubliek: professionals uit de grafische sector

Kerncijfers

Contact: dirk.noens@roularta.be

Over GRAFOC:

GRAFOC |voor mensen in printmedia, is het sectorfonds voor de printmedia industrie in Vlaanderen. Werknemers, werkgevers, werkzoekenden, … kunnen er terecht voor onafhankelijk advies, kennis en informatie inzake opleidingen, HR-beleid en competentiegericht ondernemen. GRAFOC beschikt over ruime sectorexpertise inzake opleidingsadvies, HR en personeelsbeleid, stagebegeleiding, subsidies, printmedia onderwijs, …

Meer weten?
GRAFOC |voor mensen in printmedia
info@grafoc.be | www.grafoc.be | www.printmediastages.be | www.printmediajobs.be
»» www.facebook.com/GRAFOCprintmedia
»» www.facebook.com/PrintmediaJobs
»» www.twitter.com/GRAFOC